13:04
День безпечного інтернету

08 лютого 2022 року оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету.  Щорічна кампанія, яка проходить  в Україні за підтримки Європейської комісії,  покликана привернути увагу суспільства до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, розказати батькам про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в глобальній мережі, та як захистити себе від цих ризиків.
Відповідно до затвердженого плану заходів щодо посиленого  використання  глобальної мережі  в освітніх цілях з 31.01 по 4 лютого у  школі проводився Тиждень Безпечного Інтернету.
День безпечного Інтернету в Україні класні колективи   відзначили шляхом проведення години спілкування  на тему «Інтернет очима дітей»«Безпека дітей в інтернеті», "Інтернет так чи ні",  "День безпеки в інтернеті".Так у 5 класі було проведено тренінг «Зворотній бік Інтернету»,  мета якого   – розширити й поглибити знання про безпечний Інтернет, розвивати уважність, спостережливість, мовленнєві навики, пам’ять, виховувати любов до родини, навколишнього світу, етичне спілкування між товаришами, дорослими, молодшими друзями. Разом з учнями було розроблено поради по використанню безпечного Інтернету та його ресурсів, які діти представили як проекти.
Учителі інформатики надавали консультації стосовно правил розумного спілкування у віртуальному середовищі. людей, використання інформації агресивного змісту, негативний вплив на психіку та здоров’я  дитини. 
Цей тиждень навчив школярів  багатьом правилам поведінки в Інтернеті, ознайомив із загрозами, що несе Інтернет та відзначив позитивні моменти користування мережею.

  

  

  

Переглядів: 219 | Додав: kasimka229 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar