У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії у нашому закладі освіти к організовувались тематичні заходи: часи-реквієми «Гідності хай промінь не згасає!», тематична книжкова виставка, лінійка, класні години “Україна-територія гідності і свободи”. Учні прослухали пісню-реквієм Небесної Сотні “Пливе кача” та переглянули тематичний фільм “Ангели майдану”. У знак скорботи хвилиною мовчання школярі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Проведення таких заходів дає змогу кожному підлітку усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатити свої ... Читати далі »

Переглядів: 1072 | Додав: kristya4051 | Дата: 22.02.2022 | Коментарі (0)

  Протягом місяця з 02.02.2022 по 18.02.2022 року в школі проходив місячник пожежної безпеки «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди». Завданням було поглибити поінформованість та знання учнів про пожежну безпеку, навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки.

Протягом місяця проведено такі заходи:

1.Відкриття Місячника знань безпеки життєдіяльності на тему «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди». Загальношкільна лінійка. Оголошення плану роботи. 

2. Тематичні бесіди (1-11 класи); виставка-огляд спеціальної літератури «Вогонь-друг, вогонь-ворог»; показ мультфільмів та документальних фільмів на протипожежну тематику для учнів 1 ... Читати далі »

Переглядів: 224 | Додав: kristya4051 | Дата: 22.02.2022 | Коментарі (0)