13:35
33-річниця виведення військ з Республіки Афганістан.

  15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-річниця виведення військ з Республіки Афганістан. Через пекло війни пройшли десятки тисяч українських солдатів. Серед них – і Болградці. 

Сьогодні для них – особлива дата. Щороку вони зустрічаються у цей день та згадують страшні роки війни.

З кожним роком все далі історія відділяє нас від тих подій. Але священною є пам’ять про Ваш героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя. Ви є взірцем для нинішніх воїнів-захисників України. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ви є взірцем служіння народу та державі у наші дні. Щороку у БОЛГРАДСЬКОМУ ЗЗСО№3 проходять заходи по вшанованнюо пам'ять воїнів - інтернаціоналістів: уроки мужності, тематична лінійка, покладання квітів до пам'ятника воїнів - інтернаціоналістів, учасників бойових дій в Республіці Афганістан та на території інших країн.

Вітаємо з цією пам’ятною датою вас, ветерани Афганської війни, що повернулися на рідну землю, вкриті бойовою славою, вітаємо ваших рідних і близьких.

Низький уклін вам, миротворці. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь!

Наснаги вам, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини та рідної України!

Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану!

   

  

 

Переглядів: 223 | Додав: kristya4051 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar