13:54
Всесвітній день дитини

Щорічно 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1954 році.
Це світле свято покликане привернути увагу громадськості до актуальних проблем дітей, адже вони – найбільш незахищена і вразлива верства населення.
Кожного року на честь цієї знаменної дати в більшості країн проходить велика кількість благодійних акцій та заходів, спрямованих захистити права дітей і підвищити рівень їхнього добробуту.

До цієї акції долучилась і Болградська ЗОШ №3.
Сьогодні в стінах навчального закладу пройшла тепла й дружня зустріч під назвою «Великі права маленької дитини», яка була проведена для 9 та 10 класу дистанційно з представниками поліції, старший інспектор ювенальної превенції Болградського ОВП Ізмаїльського ОВП ГУНП в одеській області  майор поліції Алесеєвою А.В. та інспектор ювенальної превенції Болградського ОВП Ізмаїльського ОВП ГУНП в одеській області лейтенант Агбун М.Д., говорили зі школярами про їхні права та наголошували про те, що людина – найцінніший скарб на землі. Також діти брали участь у цікавій вікторині, а потім разом  виконали веселу руханку для здоров’я.
Наостанок ведучі заходу ще раз наголосили, що головне для кожної дитини – увага, турбота і любов, які необхідно щоденно дарувати кожній дитині.

Дорогі Болградці ! У Всесвітній день дитини щиро вітаємо Вас зі святом! Нехай Ваша натхненна праця несе світло, любов та красу в серце кожної дитини заради її щасливого майбутнього та сьогодення!Тому давайте сьогодні й  наступного дня зігрівати теплом та любов`ю кожне дитяче серце, піклуватися про дітей залишених без батьківської опіки.

І тоді ці маленькі громадяни виростуть достойними  людьми й неодмінно стануть гордістю нашого міста і нашої  держави. 

Залишаймося і ми в душі дітьми з чистими думками і помислами!

Переглядів: 186 | Додав: kasimka229 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar