13:54
Міжнародний день інвалідів

 

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обовязок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоровя і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги і уваги.

Кожен день у житті людей з особливими потребами наповнений прагненням пристосуватися до самостійного життя у суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі та оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне для них, що життя є і воно продовжується.

Щорічно 3 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день інвалідів. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй, яка в 1992 році запропонувала заснувати таке свято на честь закінчення Десятиліття інвалідів, проголошеного в 1983 році.
Заходи щодо відзначення Міжнародного дня інвалідів відбулися також і у нашій школі.

Виховні години, години спілкування, бесіди «Відкрий серце для добра»3-4 кл., «Що означає бути людиною?»5 кл., «Людина починається з добра»6кл., «Що значить бути добрим»7 кл., «Твори добро, бо ти – людина»8 кл., «Я вірю в силу доброти»9 кл., «Добра людина – вихована людина»10 кл., «Ти знаєш, що ти людина?»11кл.;

25 жовтня 2019 року педагог – організатор Чуканова Х.О., провела ярмарку, на якій було зібрано 2000 гривень та буде передано на благодійність, зібрані кошти будуть передані діткам з особливими потребами та онкохворим дітям.

В бібліотеці школи було оформлено виставку літератури «Добро починається з тебе»

03.12 Участь у районному святковому концерті до Міжнародного дня інвалідів.

 

ЗДНВР О.О.Касім

Категорія: Новости школы | Переглядів: 253 | Додав: kasimka229 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar