15:27
ГОТУЄМОСЬ!

         Літні канікули добігають кінця, до початку навчального року залишилося зовсім небагато. Від того, які умови для навчання будуть створені для школярів, залежить, які результати в цілому покаже система освіти і конкретні учні. Всі батьки хочуть, щоб їхні діти навчалися в комфортних умовах, щоб приміщення в школах були світлими і теплими. Якщо будівлі нової споруди, то в них вже встановлені пластикові вікна, але якщо будівлю с багатою історією, як в Болградської загальноосвітній школі I-III ступенів № 3, то в них дерев'яні рами, в яких згодом з'являються тріщини, відколи. Звідси протяги в холодну пору року і вогкість, а температурний режим не відповідає нормі. Утеплення вікон не дає потрібного результату. Як же вирішити проблему?

       Адміністрація школи звернулася за допомогою до Народного депутата України Антону Івановичу Кіссе, який завжди надавав школі увагу і підтримку. Він пообіцяв сприяння по заміні старих дерев'яних вікон в центральному корпусі на сучасні металопластикові. І обіцянки своєї виконав. Величезним подарунком для колективу школи стала заміна вікон і в корпусі №4, а зокрема: майстерень, кабінетах трудового навчання та мистецтва. Було виконано великий обсяг робіт, встановлено 47 вікон. Завдяки цьому буде заощаджуватися тепло і створюватися затишний мікроклімат.

         З новим дахом і сучасними вікнами школа отримала нове життя.

     Дуже сподіваємося, що до настання опалювального сезону буде проведена заміна залишилися старих вікон, і встановлені нові вхідні двері центральному корпусі.

      Ми дуже вдячні Антону Івановичу за ту допомогу, яку він нам надає протягом декількох років. Бажаємо йому успіхів у всіх благородних справах.

                                                                      З повагою колектив БЗОШ № 3

Переглядів: 204 | Додав: kasimka229 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar