15:41
ДЕНЬ ДИТИНИ

Щорічно 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1954 році. Це світле свято покликане привернути увагу громадськості до актуальних проблем дітей, адже вони – найбільш незахищена і вразлива верства населення. Кожного року на честь цієї знаменної дати в більшості країн проходить велика кількість благодійних акцій та заходів, спрямованих захистити права дітей і підвищити рівень їхнього добробуту. 
      Сьогодні в стінах навчального закладу пройшла тепла й дружня зустріч під назвою «Великі права маленької дитини», яка була проведена для вихованців початкової школи. Ведучі свята – психолог Анна Сарбаш і соціальний педагог Чернєва Кароліна– говорили зі школярами про їхні права та наголошували про те, що людина – найцінніший скарб на землі. Також дітки брали участь у цікавих вікторинах, а потім виконали веселу руханку для здоров’я.
Наостанок ведучі заходу ще раз наголосили, що головне для кожного малюка – увага, турбота і любов, які необхідно щоденно дарувати кожній дитині.

Переглядів: 174 | Додав: kasimka229 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar