09:55
89- річниця створення Одеської області

              Ми народились у прекрасному місці на Одещині, яка знаходиться на півдні України вздовж узбережжя Чорного моря. Одещина унікальна історико-культурними пам’ятками, дивовижною природою, багатонаціональною культурою, талановитими та працьовитими людьми.

     З нагоди річниці створення Одеської області, у БОЛГРАДСЬКОМУ ЗАКЛАДІ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ №3 були проведені  інтелектуальні ігри, конкурси фото робіт, відеоекскурсії, уроки-подорожі, книжкові виставки та тематичні виховні години. Ми говоримо саме про ту дату, коли Одеська область була утворена не на рік і не на два, а проіснувала з того часу безперервно вже 89 років. І ми впевнені, існуватиме завжди. І за це нам треба сказати великі слова подяки всім воїнам-захисникам, які боронили нашу землю і раніше від фашистських загарбників, і тепер – коли наші хлопці обороняють нас на сході країни. Вони роблять все можливе, щоб на нашій одеській землі завжди панували мир та спокій.

     Бажаєм всім жителям і гостям нашої області добробуту, щастя, міцного здоров’я, а славетній Одещині – миру, процвітання та розвитку.

    

Переглядів: 158 | Додав: kristya4051 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar