17:32
ГОЛОДОМОР

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

Напередодні Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті померлим від голоду», приуроченій річниці Голодомору 1932-1933 років в Україні, в Болградській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 пройшло ряд заходів.

Класними керівниками проведені години спілкування, круглі столи «Моторошні дні в історії українського народу». В шкільній бібліотеці протягом тижня діти переглядали книжкову виставку «Голодний 1933-й»

  •  На загально виховному заході «Голокост. Цього не можна забувати!» для 8-11 класів учні 9 класу читали вірші, спогади очевидців тієї страшної трагедії, переглянули відеоролик Українського інституту національної пам’яті «Історія гідності. Голодомори», «Де б ти не був – вшануй померлих від голоду!». Підготувала захід Панайотова Н.І. А 24 листопада всі учні школи рівно о 16-й годині приєдналися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті усім померлим від голоду».

Категорія: Новости школы | Переглядів: 307 | Додав: kasimka229 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar