14:04
102-річниця бою під Крутами

29 січня 2020 року в Україні відзначається 102-річниця бою під Крутами, котрий для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

Напередодні відзначення дня пам'яті героїв Крут було проведено низку тематичних заходів.

Для всіх бажаючих пройшов пізнавальний кінозал «Пам’ятаємо про Крути», присвячений далеким подіям на невеликій станції Крути 29 січня 1918 року. Після перегляду фільму всі присутні дійшли до висновку: не можна викреслити з людської пам’яті той великий та безсмертний подвиг юних студентів, що захищали українську державність , поклавши на її вівтар найцінніше – власне життя;

Класна година «Бой під Крутами» під час якої до уваги учнівської молоді було оформлено тематичну виставку "Понад усе вони любили свій коханий край", підготовлені матеріали з періодики про подвиг героїв Крут. Під час захода увагу було привернуто до важливості теми захисту держави, необхідності подальшого зміцнення й розбудови Збройних Сил України як запоруки незалежності Україниуло проведено історичні паралелі між подіями початку 1918 року та реаліями сьогоднішнього дня, коли Україна знову змушена виборювати та захищати свою незалежність. Слухачі з задоволенням скористалися матеріалами з періодики для написання своїх домашніх завдань на тему "Герої Крут".

 

Категорія: Новости школы | Переглядів: 318 | Додав: kasimka229 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar